fbpx

Palvelumme

 

Janarandan tarjontaan kuuluvat sekä työnohjauspalvelut että erilaiset terapeuttiset palvelut.

Työnohjaus on työntekijän oman työn, työtavan ja työntekijän itsensä tarkastelua ja tutkimista. Janarandan työnohjaus on tavoitteellista ja määrätietoista toimintaa ohjattavien parhaaksi. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, tarvittaessa myös Skypen kautta.

Terapeuttisia palveluitamme ohjaa vahva kognitiivinen osaaminen ja eettiset periaatteet sekä asiakkaan kohtaaminen aidosti ja hyväksyvästi. Jokainen asiakas saa olla omana itsenään tullessaan terapiaan. Janarandan terapiatyö ei ole Kela-korvattavaa, vaan perustuu asiakkaan omaehtoisuuteen. Tällöin vastaanottoon ei voida tulla lähetteellä. Se ei kuitenkaan poista mahdollisuutta tehdä yhteistyötä muiden mielenterveyspalveluiden kanssa.

Parisuhdeleirit ja erilaiset koulutuspäivät ovat toiminnallisia päiviä, joissa tunteita saa käyttää ja näyttää. Järjestämistämme koulutuksista asiakkaamme saavat tulevaisuuteen suuntaavia ajatuksia hyvinvointiin ja jaksamiseen, niin työssä kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. Yhteistyöverkostomme ja monipuolisten työvälineidemme avulla voimme vastata monenlaisiin tarpeisiin.

Yrityksemme toimii koko Suomen alueella. Toimipaikamme sijaitsee Ylivieskassa, joten pääpaino on luontevasti Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Lisäksi meillä on vastaanotot Kaustisella ja Tampereella.

Asiakkaidemme motiiveja palveluidemme hankkimiseen
• parisuhteen haasteet
• elämänhallinnan haasteet
• työelämän kovenevat haasteet
• työhyvinvoinnin lisääminen henkilöstölle
• henkilökohtaisen hyvinvoinnin lisääminen
• Seksuaalisuuden haasteet

Toimintamme perustuu läsnäoloon ja luottamukseen, jota rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakastapahtumat ovat aina luottamuksellisia, eikä asiakkaan tarvitse toimia tahtonsa vastaisesti.  Meille on lupa tulla omana itsenään. Toimintamme on puolueetonta ja uskonnosta riippumatonta sekä hienotunteista. Työmme laadunvarmistusta hoidetaan palautteen avulla, joka pyydetään kirjallisena ja nimettömänä asiakkailtamme.

Janarandassa sovellamme ratkaisukeskeistäajattelu- ja työtapaa, joka on maanläheinen ja myönteinen tapa kohdata erilaisia inhimillisen elämän haasteita ja pulmatilanteita.
Haluamme innostaa sinua kehittämään luovia ratkaisuja korostamalla tulevaisuutta, positiivisuutta, toiveikkuutta, voimavaroja, edistystä ja yhteistyötä.

 

 


Tulosta   Sähköposti