Kuningatarjooga

Joogalla harjoitetaan niin kehoa kuin mieltäkin. Joogan hyvää tekevät, rauhalliset ja hallitut liikkeet mahdollistavat tutustumisen omaan kehoon sitä kuunnellen. Liikkeitä ja harjoituksia tekemällä myös mieli rauhoittuu, ja stressi ja kiire painuvat taka-alalle. Joogassa ei tarvita mitään erityisosaamista, aikaisempaa kokemusta tai erityisiä ominaisuuksia ihmisessä. Riittää että olet juuri oma itsesi.

Ota yhteyttä: Katariina Pohjoiskangas, joogaohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja, parisuhde- ja seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti p. 041-5252768 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KUNINGATARJOOGA™

Kuningatarjooga™ on lantionpohjalihaksia vahvistavaa lempeää venyttelyä ja lihasharjoituksia. Harjoitus pitää sisällään kuningattaren joogaharjoituksia (helppo taso, ei tarvitse aikaisempaa osaamista), rentoutusharjoituksia sekä tasapainottavia hengitysharjoituksia.

Kuningatarjoogassa yhdistyvät vetäjän seksuaaliterveyden asiantuntijuus sekä joogan hyvää tekevät liikesarjat eli asanat. Katariina Pohjoiskangas on Kuningatarjoogan syntyäiti. Kuningatarjoogaan voivat osallistua kaiken ikäiset ja kuntoiset naiset. Harjoitteita voi tehdä niin makuuasennossa, seisoen kuin istuen. Kuningatarjooga™ voi olla osa seksuaaliterapiaa tai seksuaalineuvontaa ja toimia siten osana kuntouttavaa kokonaisvaltaista yksilöohjausta. Kuningatarjoogasta järjestetään yleisiä ryhmiä, tilausryhmiä, yksilöohjausta, ja kuntoutusryhmiä.

Vahvat ja terveet lantionpohjalihakset
• parantavat virtsan- ja ulosteenpidätyskykyä
• parantavat ryhtiä ja vähentävät alaselkäkipuja
• parantavat seksuaalista toimintakykyä ja nautintoa
• helpottavat vaginaalisia vaivoja
• auttavatlantionpohjan ylijännittyneisyyteen
• helpottavat ja nopeuttavat raskaudesta ja synnytyksestä toipumista
• auttavat sinua avaamaan ja tutustumaan rintarankaasi ja rinnan alueeseen

 

 


Tulosta   Sähköposti