fbpx

Koulutuspalvelut

Janarandan koulutuspalvelut ovat käytössänne, oli sitten kysymys juuri Teidän yrityksellenne suunnatusta kokonaisuudesta tai meidän valmiiksi rakentamastamme vaihtoehdosta.Halutessanne suunnittelemme ja toteutamme koko yrityksenne työhyvinvointipäivän. 

Ota yhteyttä ja anna vinkkejä, mistä ajankohtaisista asioista haluat päiväsi koostuvan.

Esimerkkejä koulutuksistamme

Jokaisen työtekijän lyhyt oppimäärä työyhteisötaidoista

Työpaikan ilmapiiri elää kaikissa arjen olosuhteissa, kohtaamisissa ja kommunikoinnin tavoissa. Vuorovaikutuksen laatua on mahdollista parantaa. Tuloksellinen ryhmä arvostaa, kysyy, kuuntelee ja antaa positiivista palautetta. Suhdeälykkyys vahvistaa työelämätaitoja, sisäistä viestintää ja antaa kaikille työyhteisön jäsenille ja asiakkaille miellyttävämmän ja sujuvamman arjen.
• Kuuntelemisen ja kysymisen taitojen vahvistaminen
• Läsnäolon ja tiedostamisen ja sen merkityksellisyys
• Joustavuutta minulle ja sinulle
• Tunteiden ja tunnetaitojen tunnistaminen
• Uteliaisuuden ja ihmettelyn oivallukset

 

Työelämän maratoni

Työelämä ei ole pikajuoksua, vaikka välillä kiirettä pukkaa... Tarvitaan myös kestävyyttä! Kehon, mielen, sosiaalisten suhteiden ja työn tasapainoa punnitseva koulutus vahvistaa suorituskykyä ja hyvinvoinnin kokemusta. 

Näillä voidaan avata asioita arjen onnistumiseksi
• Voimavarakeskeisyys
• Inspiraatiota työhön ja työstä
• Huippusuoritusten edellytykset
• Tasapainoa rutiineihin
• Myönteisyydellä hehkua
• Tunteilla tahtoa

Uskalla innostua työstäsi

Eikö työ maita, paukkuuko deadlinet? Kiinnostaako kokouksissa facebook enemmän kuin asia, oletko "vain töissä"? Voisiko asialle tehdä jotain?

Toiminnallinen päivä, jossa asetetaan itse tavoitteet ja saavutetaan ne fasilitoinnin merkeissä. Annetaan luovuuden lentää ja etsitään miellyttäviä uusia tapoja tehdä töitä yhdessä. Päivän päätteeksi meillä on konkreettisia muutosehdotuksia tuloksellisen työn tekemiseen uudella innostavalla tavalla.

Tasa-arvoinen ja tasavertainen työympäristö

Mitä tasa-arvo tarkoittaa, miten työyhteisössäsi suhtaudutaan erilaisiin vähemmistöihin tai tasavertaisuuden tematiikkaan? Olisiko syytä tuulettaa ajatuksia? Paneudutaan tämän päivän kohtaamisiin asiakaspalvelussa sekä työkavereiden kanssa. Tuodaan tasavertaisuus tälle vuosituhannelle, keskustellaan tämän ajan ilmiöistä ja haasteista 
sekä ollaan valmiita kohtaamaan kaikki ihmiset tasa-arvoisina.

Hyvinvointikoulutuksemme tarjoavat työelämätaitojen aakkosten kertausta sekä vahvistavat elämän- ja työnhallintaa. Päiviemme prosessi perustuu positiiviseen psykologiaan ja positiivisten voimavarojen vahvistamiseen hyvässä arjessa käytännöllisin keinoin.

Jaana Mäntylä: työnohjaaja, NLP-master, mentaali- , työyhteisö- ja esimiesvalmentaja erityisopettaja, parisuhde- ja seksuaalineuvoja, eroseminaariohjaaja
0400 796 578 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kaikkien palveluiden perusperiaate on luottamus sekä sitoutuminen tavoitteeseen/tulokseen.


Tulosta   Sähköposti