Pareille ja ryhmille

SOLMUJA SEKSUAALISUUDESSA -MENETELMÄ PAREILLE

Oma menetelmämme ”Solmuja seksuaalisuudessa” on suunnattu pariskunnille, jotka yhdessä hakevat apua yhteisiin seksuaalisuuden pulmiin. Strukturoidussa mallissa edetään aiheittain parisuhteen seksuaalihistoriasta aina toivottuun tulevaisuuteen saakka. Menetelmässä käytetään aktiivisia kotitehtäviä, ja terapiatapaamiset ovat osallistavia. Parisuhteen seksuaaliterapian lähestymisaiheita voivat olla seksuaalisten mieltymysten kohtaamattomuus tai tunneyhteyden riittämättömyys.

ELÄMÄSSÄ ETEENPÄIN – VERTAISTUKIRYHMÄ ABORTIN TEHNEILLE

Ryhmämuotoista, terapeuttisen kaltaista vertaisoppimista ja -tukemista on mahdollista saada ”Elämässä eteenpäin” -vertaisryhmän kautta. Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti naisille, jotka ovat syystä tai toisesta päätyneet aborttiin eli raskauden omaehtoiseen keskeyttämiseen. Ryhmä kokoontuu joko tilauksesta tai silloin kun ryhmään ilmoittautuu halukkaita riittävä määrä. Myös pariskunnille on mahdollista järjestää oma pienryhmä, jossa myös miehet saavat pohtia tuntojaan.

Abortti koskee tänäkin päivänä monia, vaikka vuosittaisten aborttien määrä onkin ollut laskussa jo pitkään. Aborttipäätökseen on aina jokin henkilökohtainen syy. Abortista voi olla aikaakin mutta sen käsittely on jäänyt muun elämän jalkoihin, tai abortti on salattu. Ryhmässä on mahdollisuus käsitellä aborttikokemusta askel kerrallaan. Ryhmässä toimimisessa on voimavaraa jokaiselle. Jokaisen tarina on merkityksellinen.

Ota yhteyttä: Katariina Pohjoiskangas, parisuhde- ja seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti, seksuaalipedagogi, perhearvioija p. 041-5252768 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Tulosta   Sähköposti