Työyhteisövalmennus

Valmennus auttaa ohjaamaan ajattelua ja toimintaa haluttuun suuntaan sekä parantamaan työn laatua, tuloksellisuutta ja työhyvinvointia. Valmennus tukee yksilöllistä kasvua ja kehitystä sekä auttaa luomaan jäsentyneen kuvan itsestä ja omista tavoitteista.

Valmennuksen perustana ovat organisaatio- ja yhteisödynamiikka, systeemiajattelu, johtajuuden, ihmisen kasvun ja kehittymisen teoriat sekä ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys. Näiden myötävaikutuksesta valmennettavilla on erinomaiset mahdollisuudet saavuttaa asettamiaan tavoitteita sekä samalla tiedostaa niihin liittyviä emotionaalisia ja psykologisia ulottuvuuksia.

Valmennuksessa keskitytään ensisijaisesti ammatilliseen kehittymiseen, työhyvinvointiin sekä perustehtävän toteuttamisen edellytyksiin. Janarandassa sovellamme ratkaisukeskeistä ajattelua, joka on maanläheinen ja myönteinen tapa kohdata erilaisia inhimillisen elämän haasteita ja pulmatilanteita.
Haluamme innostaa sinua kehittämään luovia ratkaisuja korostamalla tulevaisuutta, positiivisuutta, toiveikkuutta, voimavaroja, edistystä ja yhteistyötä.

Työyhteisövalmennusta tarvitaan erityisesti silloin, kun työyhteisön toimintaa halutaan nostaa uudelle tasolle, toimintaan kohdistuu jokin erityinen haaste tai työyhteisö ei työskentelyssään syystä tai toisesta yllä toivotulle tasolle. Valmennuksen tavoitteena voi olla myös puhtaasti yhdessä onnistumisen kokemus ja sen aikaansaaminen.

Valmennuksessa pyritään tunnistamaan ja tiedostamaan yhteistyötä haittaavat ja onnistumista mahdollistavat tekijät. Valmennus voi kohdistua mm. muutostilanteiden läpikäyntiin, yhdessä oppimiseen, yhteisön tai tiimin jäsenten vastuun ottamisen, roolituksiin, työnjakoon ja vastuun kantamisen. Valmennuksesta laaditaan yhteistyösopimus, työskentelyn tavoitteet ja aikataulut.

Valmennuksen lähtökohtana voi olla mm.
• muutostilanteet ja muutosmahdollisuudet
• rakenneuudistukset ja/tai kehittämishaasteet ja -mahdollisuudet
• yhdessä onnistumisen haasteet
• vuorovaikutus- ja ristiriitatilanteet
• vastuun ottamisen ja työnjaon haasteet
• asiakkaiden mukanaan tuomat haasteet
• yrityksenne omat toiveet
Työyhteisön sitoutuminen valmennukseen on avain onnistumiseen.

Työyhteisövalmennus parantaa työyhteisöjen vuorovaikutusta ja kykyä toimia tuloksellisesti ja laadukkaasti perustehtävän mukaisella tavalla. Valmennus vaikuttaa myönteisesti työyhteisön ilmapiiriin, työyhteisön jäsenten keskinäisiin rooleihin ja kollegiaalisiin suhteisiin sekä edistää yhteisen tavoitteen selkeytymistä.

Jaana Mäntylä: työnohjaaja, NLP-master, mentaali- , työyhteisö- ja esimiesvalmentaja erityisopettaja, parisuhde- ja seksuaalineuvoja, eroseminaariohjaaja
0400 796 578 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kaikkien palveluiden perusperiaate on luottamus sekä sitoutuminen tavoitteeseen/tulokseen.


Tulosta   Sähköposti